Yrittäjä

”Olen ollut sähköalalla 20 vuotta. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä tein erilaisia sähkö- asennuksia kahdessa suuressa paikallisessa yrityksessä. Työkohteina oli omakotitalot, kesähuvilat,liikekiinteistöt, teollisuus ym.

 Asennusten lisäksi kokemusta ja ammattitaitoa kertyi sähkövikojen paikantamisesta ja korjaamisesta.

Jyrkin Sähköasennus on toiminut kohta 4 vuotta. Ensimmäiset vuodet sattuivat juuri taantuman aikaan . Yrityksemme on käynnistynyt hyvin markkinataloudesta huolimatta. Olemme tehneet meille tarjotut työt ripeästi ja laadusta tinkimättä. Asiakaskunta on muodostunut yksityisistä ja yrityksistä. Meille on muodostunut ns. vakioasiakkaita joille on tärkeää että homma pelaa ja toiminta on reilua ja rehellistä. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme.

Tällä hetkellä teemme ok-talo, kesähuvila kohteita. Lisäksi on keittiöremonttien sähkötöitä. Led-valaisin asennuksia. Yksityisten asiakkaiden pieniä ns. pistorasia- ja liesi keikkoja. Teemme asiakkaille valaistus muutoksia päivittämälla esim ok-talon valaistuksen led-valoihin. Vikakeikkoja teemme myös aikataulun ja mahdollisuuksien mukaan, esim vesipumppu ym sähkölaite vian etsintää ja korjausta.

Yrittäjänä tärkeimmät arvoni ovat hyvin tehty työ ja tyytyväinen asiakas. Haluan erottua aikatauluista kiinni pitävänä, luotettavana ammattilaisena.

                                                                                  
-JYRKI-

 

 

 

 

 

lain vaatimat luvat:

    • sähköpätevyys S2
    • sähköturvallisuuskortti
    • työturvallisuuskortti
    • tieturvakortti
    • tulityökortti